DE SOEPBAR SPUISTRAAT

DE SOEPBAR SPUISTRAAT Bestel hier de lekkerste biologische soepen

order food online

Recentreview


4 stars out of 49 reviews
27 Nov 2020 at 19:07 Kom hier al jaren, normaal altijd blij. Soep was flauwtjes en ik kreeg er geen brood bij. Telefonisch contact liep heel moeizaam. Twijfel of ik nog klant blijf. Ook jammer dat jullie pindasoep niet meer op de kaart staat.
23 Sep 2020 at 9:37 Een heerlijke pompoensoep,lekkere salade! Alles in een bijzonder fijne verpakking. Absoluut voor herhaling vatbaar!
12 Feb 2020 at 23:31 Bezorging netjes afgeleverd op afgesproken tijd. Soepbar is erg goed en vers, alleen jammer dat er niet bij is vermeld dat er koriander in zit. Kon het dus zo door de gootsteen gooien, zonde en voor mij dus niet meer.
23 Dec 2019 at 14:07 Food was nice and fresh. But the quinoa salad is bit overprized for what you get. Side of bread came in big amount, one portion could be shared with two.
18 Nov 2019 at 19:02 Soup was good but too expensive for the size (medium). I paid 1 euros more for each extra ingredient (2 in total), there was barely anything added. 10,50 euros for a bowl of soup... You might want to think twice.
16 Nov 2019 at 23:33 Soep was lekker, iets wat koud. De kaasstengel was zo taai dat je er een tennisracket van kon maken.
9 Nov 2019 at 17:27 slechte bezorging. duurde 50 minuten. soep was niet helemaal gepureerd.
1 Oct 2019 at 13:44 Fijne hoeveelheid soep en brood, ook vooral lekker!
17 May 2019 at 14:48 Echt een heel klein beetje soep voor heel veel geld. En het was nog niet goed warm ook. Daarom zullen wij hier niet meer bestellen. Erg jammer want de soep is wel erg lekker.
4 May 2019 at 10:00 Very good food!
24 Apr 2019 at 15:44 Perfect!
12 Apr 2019 at 12:19 Soep was heet, goed gevuld